Travsport – Sveriges största travhästar

februari 12, 2016 14:02 by Admin
Hej! Jag tänkte ta upp lite om travhästar, och berätta lite om de travfenomen som finns här i Sverige –nu och sedan tidigare. Jag tycker att en sådan lista vore på sin plats, samtidigt som jag tycker det är lite roligt. Det väcker ju många minnen. Jag tänkte börja med Scarlet Knight, som var en av mina absoluta favoriter. Jag måste också säga att denna lista är helt individuell och jag tänkte lista travhästar lite höger till vänster, med andra ord de hästar som dyker upp i huvudet när jag tänker på epitetet Sveriges bästa travhästar. Scarlet Knight blir en bra start, men sedan kommer jag att fortsätta med andra stjärnhästar, som exempelvis Ina Scott. Minns ni henne förresten? En sådan här lista är ju alltid svår att göra, så jag väljer att inte rangordna hästarna, utan bara skriva upp och ner de hästar som jag kommer att tänka på. De kriterier jag går efter är att hästen ska ha varit, eller är, svenskägd och att den vunnit många fina lopp både på svensk mark och på utländsk mark. Det finns ju många storlopp både här hemma i Sverige med Elitloppet, men även utomlands i exempelvis Paris och i New York.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt