Scarlet Knight – mina minnen

februari 15, 2016 14:03 by Admin
Mina minnen av Scarlet Knight är starka. Jag hade vid det här laget precis börjat jobba på ett bolag som jobbade med travsport. Eftersom jag är från östra Europa, närmare sagt Bosnien, så visste jag ingenting om travsport innan jag kom till Sverige. Jag insåg dock snabbt att denna sport lockar många människor – både hästälskare som spelälskare. Och jag måste erkänna att jag också fastnade i denna sport. Eftersom jag började jobba på företaget 2002 så var Scarlet Knight på allas läppar, det var ju extra stort att detta var en svensktränad häst. En svensktränad häst som alltså vann storloppet Hambletonian. Scarlet lyckades under sin karriär aldrig vinna Elitloppet, men jag höll alltid tummarna för Scarlet när det var dags för finaler. Hon tog ju sig dit både 2002 och 2003, men blev trea bägge gånger – tyvärr kan jag tycka. Men det är ju inte alltid så lätt när man möter världens bästa hästar samtidigt. På det stora hela tycker jag att Scarlet hade en fantastisk karriär och jag hoppas få uppleva lika starka minnen med en ny svensktränad häst, även om det var speciellt då, eftersom man kan säga att min kärlekt till travet började med just Scarlet Knight.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt